30 dagen bedenktijd

30 dagen om je product van alle kanten te bekijken, ruiken, voelen.. Toch niet wat je had gedacht? Terug sturen is voor de meeste producten kosteloos. Bij CENDO is geen reden ook een reden. Jij bepaalt. Pak je product goed in en meld ‘m retour via ons retour portaal. Zodra je je pakket hebt afgeleverd bij een pakketpunt ontvang je binnen 5 werkdagen je geld terug.

Energie bespaar je zo

We helpen je te kiezen voor duurzame producten waarmee je energie bespaart. Of je nu kiest voor onze energiezuinige afzuigkappen voorzien van een A+ label of voor een inductie kookplaat waarmee je afscheid neemt van fossiele brandstoffen: je kiest voor een duurzame oplossing en bespaart energie.

Een lange levensduur

Duurzaam bezig zijn is ook zorgen voor een optimale levensduur van alles wat je gebruikt. We kiezen voor kwaliteitsproducten die langer mee gaan en energie besparen. Dit merk jij niet pas over jaren maar nu al aan bijvoorbeeld het afwerkingsniveau. Aan elk detail is gedacht, om jaren lang van te genieten.

Altijd de beste prijs

Je betaalt altijd de beste prijs, dat kunnen we je beloven. Hoe we dat doen? Wij verkopen niet vanuit winkels, maar direct aan jou. Zonder tussenkomst houden we de prijzen laag en dat merk jij in je portemonnee. Zo kun jij met een gerust hart zeggen dat je de beste deal hebt.

Lage kosten

blank

Verkoop direct aan jou

blank

De beste prijs

Morgen al in huis

blank

Gratis thuis bezorgd

Besteld voor 15:30 uur? Dan gaan we direct voor je aan de slag. Pakketten onder de 31 kilo bezorgen we gratis aan huis.

blank

Avondlevering

Overdag weinig tijd? Kies voor avondlevering en we bezorgen jouw product morgen tussen 18:00 en 22:00 uur.

blank

Haal ‘m op bij een pakketpunt

Drukke weken en geen tijd om je bestelling te ontvangen? Laat ‘m bezorgen bij één van de 2800 pakketpunten. Hier vind je een pakketpunt bij jou in de buurt.

Bellen, mailen & appen

Vragen beantwoorden we snel. Je kunt ons iedere dag bellen van 9:00 tot 21:00 uur. Even niet in de gelegenheid om te bellen? Stuur ons 24/7 een bericht via WhatsApp of e-mail. Wij antwoorden altijd binnen 12 uur, beloofd!

Altijd tevreden

Altijd lukt het ons om klanten blij te maken. Soms gaat er iets mis, maar dan zetten wij alles op alles om dat op te lossen, zodat jij alsnog tevreden bent.

blank

Loopt het net anders?

Net even anders dan gedacht? Kan gebeuren. Gelukkig zijn we verzot op oplossingen.

blank

CENDO bellen

Ook als je product buiten de garantie defect raakt staan we voor je klaar. CENDO promise.

blank

Jij blij, wij blij

Zo gaan we samen met jou voor alleen maar tevreden klanten!