https://www.freepik.com/free-vector/hand-drawn-people-supermarket-set_4263191.htm

Ruilen & Retourneren

Van gedachte veranderd? Je meldt je product gemakkelijk retour binnen 30 dagen na ontvangst. Geef je pakket binnen 14 dagen af bij een pakketpunt en je krijgt van ons het volledige aankoopbedrag binnen 5 werkdagen op je rekening.

Heb je bij het bestellen van je product verzendkosten betaald? Dat krijg je die verzendkosten terug wanneer je jouw bestelling retourneert. De kosten voor het retour sturen van het product worden wel aan jou verrekend. Je mag ook zelf je product terug brengen. Heb je geen verzendkosten betaald? Dan is retourneren voor jou gratis.

Zorg je ervoor dat alles goed verpakt zit wanneer je het product aan ons retour stuurt?

Product verpakken

1

Verpak het product op dezelfde wijze waarop deze in de doos zat. Zorg ervoor dat het piepschuim het product goed beschermd.

https://www.freepik.com/free-vector/hand-drawn-people-supermarket-set_4263191.htm

Je retour aanmelden

2

Meld je product aan via ons retourportaal. Er wordt een verzendlabel voor je gemaakt. Print ‘m uit en plak het label op de lange zijde van de doos. Doordat je gebruik maakt van ons retourportaal regelen wij de kosten van je zending.

Breng naar een pakketpunt

3

Je kunt nu je bestelling naar een pakketpunt brengen die je geselecteerd hebt in het retourportaal.

Je geld terug

4

Zodra we je retour hebben ontvangen, controleren we de teruggestuurde producten. Is alles oké? Storten we binnen 5 dagen je geld terug.

https://www.freepik.com/free-vector/people-sitting-sofa_4012490.htm

Direct een medewerker spreken

We willen jou zo snel mogelijk helpen. En wel op de manier dat dat jou uitkomt. Daarom kun je ons iedere dag bellen van 9:00 tot 17:00 uur. Wij hebben geen keuze menu; je spreekt direct iemand die je verder helpt. Is het druk? Dan bellen we jou terug! Even niet in de gelegenheid om te bellen? Stuur ons 24/7 een bericht via WhatsApp of e-mail. Wij antwoorden altijd binnen 12 uur, beloofd!